Aiga> Tala Fou> Suafa Faʻafiafiaga: Suesuega o le natura o le natura
June 29, 2023

Suafa Faʻafiafiaga: Suesuega o le natura o le natura

Folasaga:
I le ala mai le tarako vaʻa vaʻa, pe a tupu mai i tausaga le olaga i le varatane. Na faaauupegaina i le maualuga o le susu le tolauapiga malosi, matou te valaauliaina oe e opogiina le aufaaaliga o fafo e aunoa ma se popolega. Sei o tatou suʻeina ni mea ofoofogia a le Dragon Vastichal, faamanatuina le faia o se vaega tele o aganuu a Saina, ma iloa ai pe faʻafefea ona latou faʻapipiʻiina i tatou lava i le ogatotonu o le tino.

O le tatalaina o le Dragon Vas Festival:
O le Dragon Vangse Festival, tuliina aganuu aganuu, o loʻo faʻaali mai ai le agaga o le lotogatasi ma le toe malosi o le tarako fulufulu manu e ala i le faʻaseʻe o vai. O lenei mea na tupu faʻaalia ai le tamaoaiga ma le eseʻese o faʻaupuga a Saina, usuga e ave ai tagata e avea ma sui ma tagata asiasi. dragon boats 5

Faamaloloina le timu timuga:
A o le au leoleo e mafai ona avea ma se luitau, ua tatou sauni e seaga. O la tatou filifiliga faʻapitoa o le filifilia o nofoaga o tolauapiga e faʻamautinoaina ai lou mafanafana ma le saogalemu i soʻo se tau. Faatasi ai ma le atigi fatu e oʻo atu i le mea e tupu ai le natura, e mafai ona le fefe tele i fafo atu i fafo, o le faʻamalieina o le timu.

O se Symhony o le randrops:
Saili le shice i totonu o le malu o lou faleie e pei o timuga lemu i luga o lona tapolo fale puipui. O le Pitter-Patters o le timu e fausia ai se faʻailoga o loʻo taofia i le vaomatua, aumai le toʻafilemu ma le ita. Faʻatagaina oe e senadeded e le natura o le natura o le natura, o loʻo feagai ma tulaga ese o le agisi o le a o le uaina i luga o lau galuega i fafo.

Mauaina o le natura o le mea lilo:
O timuga timu i luga o le fluge ma fuga mai, o se mea natia o le matagofie o le mafaufau ai. Traverse Diarey Trasils teuteuina i timuga-sogi ma saili mea lilo na nana i totonu. O laʻasaga taʻitasi o le lalolagi anamua o le lalolagi faʻalelalolagi, faʻamalosia ai le lagona o le fia iloa ma fesoʻotaʻiga i le siosiomaga.

Talia le timu a le timu:
O timuga e le o se faʻalavelave ae o se valaaulia e le masani ai o mea lilo. E faʻafaileleina le lalolagi, ua taofia ai ni laufanua malu, ma faʻaputuputu se sili faʻafetai mo le fesoʻotaʻiga i totonu o le olaga. Opoina le paʻu o le timu, faʻatagaina e fufulu ese le palapala ma matala ou mata i le loloto o le matagofie o loʻo taoto i totonu o le alavai uma o loʻo taoto i ai i luga o le alavai uma o loʻo taoto i ai i luga o timuga.

Faaauupegaina mo mea uma e fiafia iai:
Faatasi ai ma la matou mea e mamanuina mamanuina o mea faitino, o fetuutuunai mo tagata sailiili pei o oe lava, e mafai ona e amata i le timu-ulavale i le talitonuina. Mai le malosi o le vai o le maota e faʻamalieina ai seevae o loʻo i ai, o matou filifiliga e faʻamaumau ai lou matutu ma le mafanafana, sauni, ua sauni e le masani ai o le natura. Faatasi, matou te mauaina i talaalemu o tuʻufaʻatasiga ma taliaina le aano moni o le sailiga i fafo o le lumanaʻi.

Faaiuga:
Talia le manuia o timuga o timuga e faʻaalia ai le natura faʻaalia ana mea lilo i lalo o le agamalu. Faatasi ai ma le faʻatuatuaina o tala ma le agaga o le fiailoa, malolo oe lava i le tafeaga matagofie na o le timu-susu i fafo e mafai ona ofoina. Faʻaavanoaina le timu e taʻitaʻia oe i se malaga o le mauaina, o le ola o le fesoʻotaʻiga loloto ma faʻaosofia se faʻafetai mo mea ofoofogia o le lalolagi faʻalenatura.
Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Puletaofia © Copyright © 2024 Ningbo Autrends International Trade Co., Ltd. Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu